Keuringen / CE verklaringen Arens Safety BV

Periodieke jaarlijkse keuring 

Vanwege onze jarenlange ervaring met het keuren van hydraulische autolaadkranen, graafmachines, torenkranen en andere installaties is ons opgevallen dat de logistieke problemen om een kraan op de locatie van de keurende instantie te krijgen, vaak ergernis, veel tijd en kosten met zich mee brengt. Een vrachtauto met autolaadkraan moet eerst naar een bedrijf worden gebracht voor de keuring. Een dag later moet deze weer worden opgehaald. Dit met vaak twee chauffeurs…

Wij keuren op uw locatie. Dit scheelt tijd, logistiek en organisatie en dus geld.

U geeft aan waar en wanneer uw voertuig, kraan of andere installatie een halve dag uit uw planning kan en wij verzorgen de rest. Wij komen op de door u opgeven locatie de keuring uitvoeren. Of dit nu bij u op de werf is of op een locatie waar u op dat moment met uw kraan aan het werk bent, wij passen ons aan uw wensen aan. Zo hebben wij o.a. een installatie op een drijvend ponton ergens op de Rijn gekeurd, en een torenkraan op de Noordzee. 

Onze door TUV Rheinland gecertificeerde keurmeester                                                    Arie Maas       www.certipedia.com         onder nummer 59626 is getraind in het oplossen van problemen en meedenken met de situatie op dat moment. De keuringen worden streng maar rechtvaardig uitgevoerd. Wij hebben een servicebus speciaal ingericht met alle benodigde meetinstrumenten en computerprogramma´s om LMB momenten te kunnen berekenen. Het gaat tenslotte wel om uw veiligheid of de veiligheid van uw medewerkers.

Voor machines van buiten de EU verzorgen wij CE verklaringen. Veel bedrijven of handelaren lopen vast in deze regelgeving. Vaak zien ze door de bomen het bos niet meer.

Wij hebben ons gespecialiseerd in deze regelgeving. O.A voor het aanmaken van technische constructies dossiers en het aanbrengen van CE type platen.

Vraag naar onze mogelijkheden. apcmaas@arensbv.nl