Hydrauliek Arens Safety BV

Vanwege onze jarenlang ervaring op het gebied van autolaadkranen, graafmachines, kranen, meeneemheftrucks en andere hydraulische installaties, kennen wij de knelpunten. Vaak zijn levertijden, inkoop onderdelen, elektronische storingen, communicatie, after sales, etc. zaken die aandacht vragen. Onze focus is hierop gericht. 

Wij hebben in onze servicebus een slangenpers, die op een eigen stroomvoorziening werkt. Wij kunnen dus overal uw hydraulische slangen vervangen. Ook lekkages of andere problemen lossen wij ter plekke op.

Omdat wij samenwerken met een aantal specialistische bedrijven, hebben wij de mogelijkheid om uw beschadigde cilinders te demonteren, opnieuw te honen en overmaat afdichtingen te monteren. Het is dus niet altijd noodzakelijk cilinders direct te vervangen. Vooral bij grotere cilinders besparen wij hier soms duizenden euro`s voor onze opdrachtgevers. Dit allemaal met zeer korte levertijden. Vaak zelfs binnen 5 werkdagen.

Tijdens de reparaties zullen onze monteurs een preventieve inspectie uitvoeren.

Wij kijken net even verder om problemen voor te zijn. Ook werken wij met nachtleveringen. Vandaag bestellen, morgenvroeg uitleveren of monteren. Hierdoor staat uw machine niet langer stil dan strikt nodig is.

Ook voeren wij jaarlijkse onderhoud beurten uit, zoals filters vervangen, doorsmeren, hydrauliekolie vervangen enz. Omdat wij begrijpen dat uw machine niet stil kan staan, stellen wij ons flexibel op. 

 

Vraag naar de mogelijkheden. apcmaas@arensbv.nl